Meny
IndiSpice Oslo
Kjøttretter
- Fenugreek Chicken - 259,-
Kyllingfilet kokt i bukkehornkløver, cashewnøtter og kremet saus. - Chicken Tikka Masala - 259,-
Biter av stekt marinert kylling (kylling tikka) i masala løk, nøtter og krydret curry. - Butter Chicken - 259,-
Kylling tikka kokt i tomat, cashewnøtter og smør curry. - Chicken Malabar - 265,-
Kyllingfilet tilberedt i kokos, sennep og curryblader saus. - Prawn Hyderabadi - 269,-
Tigerreker kokt i løk, ingefær, sort pepper og fersk koriander saus. - Hiran Palak - 320,-
Dåhjort tilberedt i spinat, fløte og hvitløksaus. - Lam Korma - 269,-
Lam kokt i kremet og cashewnøtter curry og pyntet med pistasj. - Lam Rogan Josh - 269,-
En populær indisk lammerett fra Kashmir. Lam tilberedt i aromatisk krydret saus. - Lam Bhuna Masala - 269,-
Benfritt lam kokt med hjemmelaget garam masala, løk, tomat, hvitløk og ingefær på lav varme. - Rara Ghost - 275,-
Himachali lam curry. Lam biter og lammedeig kokt i koriander, kanel, nellik, bay leaf, løk og tomatsaus.
Tandoori
- Chicken Angara Tikka - 269,-
Kylling marinert i rødbeter, rød chili, garam masala og yoghurt. - Chicken Lasuni Tikka - 265,-
Benfri kylling marinert i hvitløk, koriander, yoghurt og grønn chili. - Laziz Malai Chicken Tikka - 249,-
Benfri kylling marinert i hjemmelaget krem, bukkehornkløver og cashewnøtter. - Lam Balbosti Tikka - 289,-
Lam først marinert i ingefær og hvitløk deretter i yoghurt, spisskummen og garam masala. - Mint Prawn Tikka - 275,-
Grillet tigerreker marinert i mynte, lime og tyrkisk yoghurt. - Mix Grill - 275,-
Assortert utvalg av forskjellige tandoori biter. - Fallow Deer Tikka - 325,-
Dåhjort marinert i yoghurt, sennepsfrø og curryblader.
Småretter
- Pappadoms - 45,-
Friterte spisskummen poppadoms, servert med mynte yoghurt og løksalsa.
Forretter / Aperitizers
- Street Food Fusion - 120,-
Samosa, Aloo tikki og Panipuri (semulina baller fylt med krydret saus) servert med tamarind, mynte og yoghurt. - Panir '65' - 129,-
Panir biter marinert i chili pulver, curryblader og sitron. - Crispy Chicken - 135,-
Kylling marinert i gram mel, salt og pepper servert med majones. - Chilli Prawn - 139,-
Tigerreker kokt i søt chilisaus med ingefær, hvitløk og soyasaus. - Dayalan Shami Kabab - 139,-
Lammedeig belagt i linsemel, kanelpulver og fersk koriander.
Vegetarretter
- Achari Aloo Gobhi - 239,-
Poteter og blomkål tilberedt med løk, grønn chili, ingefær og krydder. - Methi Matar Malai - 239,-
Grønne erter kokt i bukkehornkløver, cashewnøtter og kremet saus. - Palak Panir - 239,-
Hjemmelaget ost tilberedt i spinat, ingefær, hvitløk og heeng masala. - Kadahi Panir - 239,-
Hjemmelaget indisk panir kokt i aromatisk masala saus med paprika og løk. - Makhni Panir - 239,-
Panir kokt i tomat, cashewnøtter og smør curry. - Dal Makhni - 219,-
Svarte linser tilberedt i tomat, ingefær og fløte. - Dal Tadka - 219,-
Gule linser kokt i indiske krydder og tilsatt tadka (en sautert blanding av spisskummen, tomat og chili). - Channa Masala - 219,-
Punjabi stil kikerter kokt i garam masala tomat og løksaus.
Nanbrød
- Tandoori Nan - 55,-
Gjæret brød med smør. - Garlic Nan - 60,-
Gjæret brød med hvitløk og koriander. - Peshawari Nan - 60,-
Gjæret nan fylt med rosiner, nøtter (mandler og cashew) og kokos. - Haryali Nan - 60,-
Gjæret nanbrød fylt med fersk koriander, løk og ost. - Tandoori Roti - 40,-
Ugjæret brød.
Tilbehør
- Raita - 59,-
- Ekstra Saus - 65,-
- Ekstra Ris - 45,-
- Chutney Plater - 49,-
- Salat - 65,-
Allergens: C: Celery/Celery | Cr: Crustaceans/Shellfish | E: Eggs/Eggs | F: Fish/fish |
G: Gluten (wheat) | L: Lupine | M: Milk/Milk | Mo: Mollucs/mollusks |
S: Mustard/mustard |N: Nuts (cashew) | P: Peanuts/Peanuts |
See: Sesame/Sesame | So: Soy | Su: Sulphites/sulfites.
Although the different dishes contain some of these allergens, some of the dishes can
prepared without allergen ingredients. Traces of allergens may occur.
Please make us aware of any allergies.