Friterte spisskummen poppadoms, servert med mint yoghurt og løksalsa.
Fried cumin poppadom, served with mint yogurt and onion salsa.
FORRETTER/APETIZERS
STREET FOOD FUSION (M, G)
129.0
Samosa, Aloo tikki og panipuri servers med Tamarind, mint og søt yoghurt.
Samosa, Aloo tikki and Panipuri (Semulina balls stuffed with Spicy sauce) served with Tamarind,
mint, and yoghurt.
GREEN & GOLD (M, G, E)
129.0
Friterte løk og spinat kroketter med chat masala.
Fried onion and spinach croquettes with chat masala.
CHICKEN MAJESTIC (M, E)
139.0
Kylling marinert i ingefær og hvitløk,
CHILLI PRAWN (SK, G, SO)
145.0
Tigerrekker stekt i søt chili saus med ingefær, hvitløk og soya saus.
Tiger prawns cooked in sweet chilli sauce with ginger, garlic and soya sauce.
DAYALAN SHAMI KABAB (M)
145.0
Lammedeig belagt i linsemel, kanel pulver, fersk koriander.
Minced lam coated in lentils flour, cinnamon powder, and fresh coriander.
TANDOORI
CHICKEN ANGARA TIKKA (M, N, G)
279.0
Kylling marinert i rødbeter, rød chili, Garam masala og kanel pulver.
Chicken marinated in beetroot, red chilli, Garam masala and yogurt.
CHICKEN LASUNI TIKKA (M, N, G)
279.0
Benfri kylling marinert i hvitløk, yoghurt, Koriander og grønn chili.
Boneless chicken marinated in garlic, Coriander, Yoghurt, and Green chilli.
LAzIz MALAI CHICKEN TIKKA (M, N, G)
279.0
Benfri kylling marinert i Indisk hjemmelaget fløte, Bukkehornkløver Cashewnøtter.
Boneless chicken marinated in homemade cream, fenugreek, and cashew nuts.
LAM BALBOSTI TIKKA (M, N, G)
299.0
Lam først marinert i ingefær og hvitløk deretter i yoghurt, spisskummen og ´Garam Masala´.
Lam first marinated in ginger and garlic then in yoghurt, cumin and ´garam masala´.
MINT PRAWN TIKKA (M, N, SK)
285.0
Grillet tigerrekker marinert i mint, lime og tyrkisk yoghurt.
Tiger prawns marinated in mint, lime, and Turkish yoghurt.
MIX GRILL (G, M, N, SK)
289.0
Assortert utvalg av forskjellige tandori biter.
Combination platter consisting of different tandoori items.
FALLOW DEER TIKKA (M, N)
329.0
Dåhjort marinert i yoghurt, sennep og Curry Blader.
Deer marinated in yogurt, mustard seeds, and curry leaves.
LAM CHOPS (M, N)
339.0
Grillet lam marinert i hjemmelaget masala, yoghurt.
Deer marinated in yogurt, mustard seeds, and curry leaves.
1 Bowl of rice served per 2 dishes
TASTING MENU
LEN DEG TILBAKE OG LA OSS SETTE SAMMEN ET MÅLTID FOR DEG!
595.0
MÅ VELGES AV ALLE PÅ BORDET.
SISTE BESTILLING 21:45 (20:45 SØNDAG )
KJØTT CURRIES/ NON-VEG CURRIES
FENUGREEK CHICKEN (M, N)
279.0
Kyllingfilet kokt i bukkehornkløver, Cashewnøtter og kremte Saus.
Chicken cooked in fenugreek, cashew nuts and cream sauce.
CHICKEN TIKKA MASALA (M, N)
279.0
Biter av stekt marinert kylling (kylling tikka) i masala løk, nøtter og krydderet curry.
Chunks of roasted marinated chicken (chicken tikka) in masala onions, nuts, and spiced curry.
BUTTER CHICKEN (M, N)
279.0
Marinert kylling biter i tomat, fløte, cashewnøtter og smør curry.
Chicken tikka cooked in tomato, cashew nuts and butter curry.
CHICKEN MALABAR (S)
279.0
Kyllingfilet tilberedt i kokos, sennep og curryblader saus.
Chicken cooked in coconut, mustard, and curry leaves sauce.
PEPPER LAM (M, N, G )
289.0
Benfri lam kokt i sort pepper, fennikelfrø, løk, tomat og kokos cuney.
Boneless lamb cooked in black pepper, fennel seeds, onion, tomato and coconut cuney.
LAM KORMA (M, N, G)
289.0
Lam kokt i kremet og cashewnøtter curry og pyntet med pistasj.
Lam cooked in creamy and cashew nuts curry and garnished with pistachio.
LAM ROGAN JOSH (M, N, G)
289.0
En populær indisk lammerett fra Kashmir.
Lam tilberedt i aromatiske krydret saus.
A popular dish from Kashmir.
Lamb prepared in an aromatic spicy curry.
RARA GHOST (M, G)
289.0
Himachali mutton curry. Lam biter og lammedeig kokt i Koriander, kanel, nellik, Bay Leaf, løk og tomat saus.
Himachal style Mutton curry. Lam chunks and minced lam cooked in Coriander, cinnamon, cloves, Bayleaf and onion tomato gravy.
PRAWN HYDERABADI (SK, M, N)
279.0
Tigerrekker kokt i løk, ingefær, sort pepper og fersk koriander saus.
Tiger prawns cooked in onion, ginger, balck pepper and fresh coriander leaves sauce.
VEGETAR CURRIES / VEGETARIAN CURRIES
ACHARI ALOO GOBHI VEGAN
249.0
Poteter og blomkål tilberedt med løk, grønn chili, ingefær og krydder.
Potatoes and cauliflower prepared in onions, green chillies, ginger, and spices.
METHI MATAR MALAI (M, N, G)
249.0
Grønn erter kokt i bukkehornkløver, cashewnøtter og kremte saus.
Green peas cooked in fenugreek, cashew, and creamy sauce.
PALAK PANIR (M, N)
249.0
Hjemmelaget ost (Panir) kokt i spinat, ingefær, hvitløk og `heeng masala`.
Homemade cheese prepared in spinach, ginger, garlic and ´heeng masala`.
KADAHI PANIR (M, N)
249.0
Hjemmelaget ost (panir) kokt i aromatisk masala saus med paprika og løk.
Homemade Indian panir cooked in aromatic masala sauce with capsicum and onions.
MAKHNI PANIR (M, N)
249.0
Panir kokt i tomat, cashewnøtter og butter saus.
Panir cooked in tomato, cashew nuts and butter curry.
DAL MAKHNI (M)
229.0
Svarte linser tilberedt i tomat, ingefær og fløte.
Black lentils prepared in tomato, ginger, and cream.
DAL TADKA VEGAN
229.0
Gulelinser kokt i krydder og tilsatt <>, en sautert blanding av spisskummen, løk, tomat og chili.
Yellow lentils cooked in Indian spices and added `tadka, ` a sauteed mixture of cumin, tomato, and chilli.
CHANNA MASALA VEGAN
229.0
Punjabi style kikkerter koket i Garam Masala, Tomat og Løk saus.
Punjabi style chickpeas cooked in garam masala tomato and onion sauce.
BARNEMENY / CHILD MENU
CHICKEN KORMA (M, N)
169.0
Kylling kokt i aromatisk krydder saus med nøtter og krem.
Chicken cooked in an aromatic sauce with nuts and cream.
CHICKEN TIKKA (M, N)
169.0
Marinert grillet kylling biter. Serveres enten med ris eller pommes frittes.
Marinated grilled chicken. Served either with rice or fries.
NANBRØD/ NANBREAD
TANDOORI NAN (G, E, M)
55.0
Gjæret brød med smør.
Fermented bread with butter.
GARLIC NAN (G,E,M)
60.0
Gjæret brød med hvitløk og koriander.
Fermented bread with garlic and coriander.
PESHAWARI NAN (G ,E, M, N)
69.0
Gjæret brød fylt med rosiner, nøtter (Mandler og cashew) og kokos.
Fermented nan stuffed with raisins, nuts (almond and cashew, and coconut.
HARYALI NAN (G, E, M)
69.0
Gjæret brød fylt med løk, koriander og ost.
Fermented nan bread stuffed with fresh coriander leaves, onions and cheese.
TANDOORI ROTI (G) VEGAN
49.0
Ugjæret brød.
Unfermented bread.
TILBEHØR / ACCESSORIES
RAITA
59.0
EKSTRA SAUS
85.0
EKSTRA RIS
55.0
CHUTNEY PLATER
49.0
SALAT
75.0
DESSERT
RAS MALAI (G, E, M, N)
135.0
Oste puff i safran og pistasj, kardemomme melk.
Cheese puff in saffron and pistachio, cardamom milk.
CHILI CHOCOLATE (G, E, M, N)
135.0
70% Valrhona sjokolademousse med chili og ingefærkrem.
70% Valrhona chocolate mousse with chili and ginger cream.
BROWN AND WHITE (G ,E, M, N)
125.0
Fudge Brownie med sjokolade topping serveres med vanilje is.
Fudge brownie with chocolate topping served with vanilla icecream.
GAJJAR HALWA (G, E, M, N)
125.0
Gulrot fudge med nøtter and sultana serveres med vanilje is.
Carrot fudge with nuts and sultana served with vanilla ice cream.